Bejelentés


IINGYENES ÜZLETEK ARANYBÁNYA HA TE IS ÚGY AKAROD


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.









  

 
 


 
 
Kérdezz mielőtt regisztrálnál:
 
Regisztrációs link
  
 
  Ha olyan munkát keresel, amelyet otthon végezhetsz és amely anyagi függetlenséget hozhat számodra, de még nem tudod hogyan is kezd el, talán segíthetek.

Képzelj el egy saját nyereséges otthoni üzletet, amelyet ma elkezdhetsz:
- Technikai ismeretek nélkül,
- Hatalmas kezdő tőke vagy üzemeltetési költség nélkül,
- Anélkül, hogy kockáztatnod kellene a jelenlegi karriered,
- A hagyományos üzlettel járó összes fejfájás nélkül,
- Teljeskörű magyar nyelvű támogatással és magyar segítőkkel.

Mit szolnál, ha az eszközök és technikák azonnal a rendelkezésedre állnának, egyszerű, csak lépésről-lépésre követendő instrukciókkal? Mit szólnál, ha azt mondanám, mindez ingyenes és semmilyen kötelezettséget nem jelent számodra? Érdekel?
  
Ez egy amerikai cég, melynek Nebraskában van a telephelye. 13 éve van sikeresen jelen az interneten. A kezdeti 1 termékről ma már több mint 63 ezerre bővült a termékek száma.
Igazából úgy kell elképzelni, hogy van a TripleClick áruház, mely négy részből áll:
- szokványos webáruház, ahol a tagok és a TripleClick termékeiből lehet vásárolni.
- aukciós oldal
- zenei oldal
- ún. garage sale rész, melynél a tagok árulják a használt vagy fölösleges dolgaikat.
  
Az SFI egy affiliate rendszer, melyet azért csináltak, hogy az áruházat reklámozzuk és bővítsük eladókkal. Ez nem házalást jelent, egyszerűen hirdetni kell a neten. Erre megvannak a bevált eszközök és sablonok. Mindent a cég ad, az irodádban kész reklámszövegeket, bannereket, oktatóanyagokat találsz.
Szóval ha van napi 1-2 órád az már elég, hogy sikeresen építsd az üzletedet. Mert itt igazából arról van szó, hogy saját üzletet építesz. Ha csinálod egy-két éven keresztül olyan dolgokat fogsz megtanulni, hogy tisztességes jövedelmet tudsz kapni csak az SFI-ből is, de akár saját magadtól is tudsz pénzt keresni a neten. Nagyon jó oktató anyagok vannak teljesen ingyen és nagyon sok segítséget fogsz kapni tőlem is és másoktól is. Itt nem az a kérdés, hogy mennyit lehet keresni, hanem hogy mennyit akarsz keresni. Ha eldöntöd, hogy Te mondjuk havi pár tízezer dollárt akarsz keresni mondjuk egy-két év múlva, akkor annyi munkát kell beletenned, hogy annyit megkeress. Itt minden azon múlik hogy mit csinálsz. Ha csinálod következetesen előbb-utóbb szép jövedelmet lehet elérni. Ezt az előbb-utóbbot azért írom, mert van aki fél év, van aki egy év múlva kapja meg az első 1000 dolláros csekkjét (persze közben már a havi párszáz dollárt megkeresi míg azt eléri) és általában legalább három év, mire az évi 100 ezer dolláros fizetést el lehet érni.
  
Mint minden affiliate rendszerben itt is lehet tagokat behozni. Többfélét is. Először is a PSA (Személyesen szponzorált tag) az, aki a Te saját embered. Mint pl. Te vagy most nekem. Vele más dolgod nincs, mint megtanítani mindarra amit Te is csinálsz. Ezt ezért duplikálásnak is hívják itt.
Másik tag a CSA, ők akiket tegnap kaptál például. Őket lehet nyerni, kapni felső vonalaktól, valamint havonta a szintednek megfelelően automatikusan kapod őket. Viszont ha valamelyik hónapban nem éred el az 1500 VP-t őket elveszíted.
Harmadik tag a TripleClick member, ők a vevőid. Őket is hirdetés útján szerzed, ehhez is nagyon sok segédanyag van az irodádban. Ha valaki mint vevőd beregisztrál, akkor a vevőd marad örökké, tehát ha egy év múlva újra vásárol, Te akkor is kapod utána a jutalékot.
Negyedik tag a ECA tag. Ők az eladóid. Pl. ha van olyan terméked, hobbid, amit szívesen árulnál, akkor Te magad is lehetsz ECA tag, vagy Te is hozhatsz be ECA tagot, ha pl. van egy olyan barátod, ismerősöd aki házi készítésű dolgokat készít, vagy olyan akinek saját üzlete van, stb. Ez most válság idején egy elég jó lehetőség, úgy gondolom.
És persze a fentiek variációi. Nem ritkán előfordul, hogy aki vevőként jön be később úgy gondolja pénzt is keresne a rendszerben és PSA tagoddá válik.
Mindehhez nagyon sok játék, hasznos termékek, (melyekkel az üzletedet fejlesztheted), naprakész oktatóanyag áll a rendelkezésedre. A nyereményekkel is a VP pontokat növelheted, hasznos termékeket vásárolhatsz, stb. Zenei részleg, aukció, sok egyéb vevő csalogató és szórakoztató rész, szóval nem olyan száraz a dolog ahogy fentebb leírtam. Ez egyszerre munka és szórakozás is egy kicsit. :-)
Ha nincs olyan ismerősöd akit ez érdekelne, akkor sem kell kétségbeesni, akkor is tudsz csapatot építeni, csak lasabban egy kicsit, mert előtte hirdetned és üzletet építened kell. De hosszútávon ezek kiegyenlítődnek.
Mindenért jutalékot kapsz. Eladásért, emberekért, ECA tagok eladásaiért, valamint vezetőszinten már a csapatod (CSA és PSA tagok) VP pontjai alapján az áruház adott havi nyereségéből is részesedsz. Ez eleinte nem túl sok, de amikor már több száz ember van alattad és sok pontot gyűjtenek, akkor már azzal is lehet rendszeres havi jövedelemre szert tenni. Persze ezt a több száz embert nem Te hozod be. 4-5 emberrel már vezető szintre lehet kerülni és alattad már magától épül a hálózat.
Szóval összegezve, ez egy kicsit olyan mintha saját üzletet építenél, csak nem kell annyi buktatóval szembenézned. Persze az elején néha csalódottan nézegeti az ember a fizetési papírját, de aztán aki azon az első 1-4 hónapon (kinél mennyi) átverekszi magát, ahogy kezd nőni az üzlete, már ezt el is felejti. ) Ott már főleg magyarra átkonvertálva már szépen lehet keresni. Fizetés mellesleg úgy van, hogy hónap végén zárnak mindent, 10-én megcsinálják az elszámolást és Paypal-ra utalnak 15-e és 20-a között. Legkésőbb 20-a már ott van a pénz a Paypal-on.
Remélem érthetően foglaltam össze a lényeget, de ha valamit nem értesz csak kérdezz.
  
Kérdezz mielőtt regisztrálnál:
  
  
  











Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!